3-те най-добри електрически скутери/тротинетки за 2022

3-те най-добри електрически скутери/тротинетки за 2022

Електрическите тротинетки станаха много популярни през последните няколко години благодарение на малките си размери, лесната употреба и екологичния си характер. Те са евтини, удобни и лесни за използване в сравнение с други електрически превозни средства. А най-хубавото на новия електрически скутер е, че те стават все по-добри с всяка изминала година. В днешната статия ще ви запозная с 3 от най-добрите електрически тротинетки за градски условия.

Сгъваема Електрическа тротинетка SEGWAY-NINEBOT D28E

Електрически скутер/тротинетка Segway D28E

купи онлайн

D28E е ново попълнение в серията електрически скутери D на Ninebot-Segway и със сигурност ще привлече вниманието ви. С яркочервена дъска около платформата за крака, той определено впечатлява.

Предимства на Електрическа тротинетка SEGWAY-NINEBOT D28E:

1. Гарантиран комфорт на пътя

Segway-predna-guma

D28E е оборудвана с 10-инчови помпащи гуми, които абсорбират вибрациите от неравната настилка и правят пътуването ви по-плавно и удобно. Предлагайки максимална скорост до 25 км/ч и пробег до 28 км, тротинетката осигурява оптимални параметри за бързо и екологично градско придвижване.

Безопасност – за да се гарантира безопасността, Ninebot-Segway разполага с предни, задни и стоп LED светлини. Предното колело е оборудвано с електрическа спирачка с антиблокираща спирачна система (E-ABS), а задното колело е с барабанна спирачка.

2. Лесен за управление

Segway-led-display

Когато се движите из града, е важно да можете да се движите в крак с трафика. Ето защо този електрически скутер е оборудван с три различни режима на управление.

Режим за пестене на енергия (ECO): при скорост, достигаща до 15 км/ч, този режим позволява на батерията да издържи по-дълго, като ви осигурява по-голям пробег.

Стандартен режим (D): със скорост, достигаща до 25 км/ч, този режим е перфектната комбинация от скорост и пробег.

Спортен режим (S): при скорости, достигащи до 25 км/ч, този режим осигурява повече мощност и по-бързо придвижване.

И накрая, режим “Ходене”: със скорост, ограничена до 5 км/ч, този режим ви позволява лесно да бутате електрическия си скутер при ходене.

3. Отлично се справя с изкачване на наклони и неравен път

Със задвижването на предните колела с постоянна мощност, ще можете да се движите по всякакъв терен. Електрическият скутер Segway-Ninebot D28E разполага с 300W електрически мотор, който ви позволява да изкачвате наклони до 15%.

4. Лесен за пренасяне

ninebot-sgyvaema-trotinetka

Двустепенният механизъм за сгъване се управлява лесно с една ръка и прави прибирането и пренасянето на електрическия скутер по-лесно от всякога благодарение на лесната и сигурна система за заключване/отключване.

Завършвам мнението си за това предложение с технически характеристики на модела:

технически х-ки на скутера

 

Електрически скутер/тротинетка Xiaomi Mi Essential FBC4022GL

Електрически скутер/тротинетка Xiaomi Mi Essential FBC4022GL

купи онлайн

Ако търсите доказана марка на пазара, лек и сгъваем електрически скутер с впечатляващи характеристики, не търсете повече. Електрическият скутер Mi на Xiaomi е продуктът за вас.

Благодарение на корпуса си от самолетен алуминий, той тежи само 12,5 кг. Сплавта, използвана при производството на MiJia, е с ниска плътност, но с висока якост и устойчивост на корозия.

Литиевата батерия (от типа LG 18650) се зарежда напълно в рамките на 5 часа, а освен това разполага със система за управление, която осигурява защита от пренапрежение, високи температури и най-вече се грижи за състоянието на отделните елементи.

Електрическият му двигател може да произвежда до 500 W на мига, осигурявайки максимална скорост от 20 км/ч и автономия до 25 км.

Други предимства на Xiaomi Mi Essential FBC4022GL

 • Защита от късо съединение
 • Двойна защита от презареждане
 • Защита при висока температура
 • Максимално натоварване: 120 кг

Електрически скутер/тротинетка Denver SEL-10510

Електрически скутер/тротинетка Denver SEL-10510

купи онлайн

Информация за сгъваема тротинетка Denver SEL-10510

 • 10” електрически скутер със старт
 • Мотор 350W
 • Максимална скорост до 25 км/ч
 • IPX4 устойчив на пръски
 • Поддържа хора до 120 кг
 • Вградена акумулаторна батерия – 36V 10Ah – 40 клетки
 • Максимален пробег: до 30 км 
 • Електрическа спирачка и дискова спирачка на задното колело
 • Преден амортисьор
 • Надуваемо предно колело и задно колело с форма на пчелна пита
 • Звънец на волана
 • Бяла LED светлина отпред 
 • Червена led светлина от задната страна
 • Бял рефлектор отпред 
 • Червен рефлектор отзад 
 • Рефлекторни стикери отстрани
 • Крак за стойка с крак

Моля, обърнете внимание: Скоростта и обхватът може да се различават в зависимост от теглото на ездача, терена, температурата и стила на шофиране. Винаги се уверете, че носите предпазна екипировка.

Всички три предложения могат да осигурят часове на приятно и безпроблемно предвижване в града, което ги прави идеален вариант за хора, които искат да спестят пари и да станат по-активни. На който и модел да се спрете е важно да спазвате правилата за движение и да се запознати с това как се кара електрическа тротинетка в България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *