Андреа отново шокира аудиторията с видео по бански

Андреа отново шокира аудиторията с видео по бански

След като бившата приятелка на Кобрата отнесе безброй нападки за тялото си и очевадният Photoshop през годините, към днешна дата можем да кажем, че Андреа започва да влиза във форма. От снимките ясно се вижда намалената талия и оформящи се приятни извивки.

В момента Андреа е в Дуръс, Албания, където работи по следващият си проект и събира тен по бански. Дуръс е основно морско пристанище на Албания, намира се на брега на Адриатическо море.

Andrea

източник снимка: Instagram

Настроенията на аудиторията със сигурност не са в унисон с публикациите на Андреа.

Последното видео, което качи отнесе стотици критикуващи коментари. Това ни навежда на мисълта, че каквото и да направи Андреа отнася само и единствено подигравки и жлъчни коментари.

ВИДЕО НА АНДРЕА В АЛБАНИЯ

 

Влюбена ли е Андреа в Кирил Петков?

Последните жълти новини бяха, че Адреа е влюбена в Кирил Петков. В пост във Фейсбук Андреа не пропусна да обясни, че симпатиите ѝ са към Петков като политик. Ето и коментара:

“Не знам, кой болен мозък реши, че съм влюбена в Кирил Петков. Доброжелатели много. Но бързам да го разочаровам и него и цялата сган от нищонеправещи писачи на сензации. Изключително уважавам и симпатизирам изцяло на ПППП и особено на Асен Василев и Кирил Петков. Това, което направиха е едно невероятно начало да видим нашата България такава, каквато всъщност тя трябва да бъде. Изключително симпатизирам на цялото семество на Кирил Петков, съпругата му Линда, която е неотклонно до него и отговорността, с която отглеждат 3 те си деца. За Бога та те на фона на всичко останало са като икони, без да преувеличавам. Намирам за пошло, злобно и завистливо некоректното намигване към дейността на Лена Бориславова. Но аз съм видяла в моята кариера доста по голяма ненавист и откровена завист към таланта и качествата на хората. Няма да простят, че човек може да е умен, способен, красив! Както е казал е един мъдър човек, в малка България има толкова злоба и завист, че ако се разпредели върху населението на света, той ще се взриви. Дано Линда да издържи на „българските традиции”. А на ПППП ще кажа – ние сме с Вас, всички прогресивни млади хора, които обичат родината си! Продължавайте напред, има още много работа! И добре, че Ви има!”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *