Чалга певицата Емануела първа с NTF проект

Чалга певицата Емануела първа с NTF проект

Първият NFT на Емануела съдържа кратко изрязване на следващия й масивен хит, наречен „Crypto“. Нейният сингъл ще бъде пуснат в нейния Youtube канал в 19:00 ч. (GMT+3) сряда, 13.07. Станете част от историята, като закупите този невероятен стих и станете собственик на първата източноевропейска NFT поп-фолк песен! Разпродажбата приключва на 11 август 2022 г. в 21:42 ч. GMT+3. Освен пионер в музиката и изкуството Емануела показва и че е привърженик и подръжник на иновациите и световните технологични достижения.

Музикалните NFT променят начина, по който феновете се свързват с любимите си изпълнители. Ако желаете да притежавате това уникално по рода си NFT, посетете този ЛИНК. Серията е ексклузивна и ограничена като бройки, затова побързайте!

Емануела е една от най-известните поп фолк певици у нас. Първата й колекция ще отбележи дебюта в Източна Европа за артисти, публикуващи песни чрез блокчейн. Предварителните ограничени NFT на Emanuela ще съдържат кратко въведение от песни, които предстои да бъдат пуснати. OpenSea е първият и най-голям дигитален пазар в света за крипто колекционерски предмети и незаменими токени (NFT).

източник снимка: facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *