Евгения Джаферович ще се окаже най-конфликтната в Игри на Волята 4

Евгения Джаферович ще се окаже най-конфликтната в Игри на Волята 4

Броени дни след началото на Игри на Волята 4, вече започват да се заформят конфликти. Понеделник се проведе териториална битка, в която племената се бореха за три територии за обитание – резиденцията, стопанството и дивата река.

Заслужена победа за племе СУПЕРГЕРОИ, които отиват в резиденцията през следващата седмица. За първи път обитателите на резиденцията при пристигането си посягат първо към плодовете.

победителите в резиденцията

На стопанството ще се разполагат племето на БЕЗСТРАШНИТЕ, където започнаха интригите и напрежението в отбора. Зрителите са единодушни: Джаферович е и ще бъде източникът на конфликтите.

безстрашните

Напрежението в лагера на 🟡 Безстрашните се реже с нож
Жени срещу Филип. ⚡️ Кой от двамата има право?

Коментари на зрителите са единодушни:

– “Ами не мисля, че един капитан трябва да всява смут в отбора още на първата игра…И разбира се да настрой другите срещу Филип, който между другото, заедно с другото момче изнесоха играта на гърба си. Жени не правеше нищо, освен да мрънка… “съдрахте ми кожата, не мога да се кача, хлъзгам се, няма да стане, спрете”

– “Съжалявам, че Валери и Филип са в отбор с Джаферович.
Тази много си повярва и се държи отвратително.
А пък други не харесват хигиената в стопанството.
А , че имат покрив и възглавница не го оценят.
Жалко!”

– “Джаферович видя силен играч и веднага си показа рогцата. Опитва се да го играе много спокойна, пчелата майка (да не кажа друго), обаче реално видя, че е слабачка, а Филип я превъзхожда в пъти.”

– “Жени е много агресивна, това е от реалния живот.”

Въпреки, че са на Дивата река, Непобедимите се намират в по-лошо положение от Безстрашните, но засега отборният им дух е на ниво.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *