Евтина прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване мнения

Евтина прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване мнения

Прахосмукачките роботи за сухо и мокро почистване са евтино и иновативно решение за по-лесно и ефективно почистване на дома. Те предлагат удобство, като освобождават потребителя от необходимостта да почиства ръчно и да отделя време за това. В тази статия ще обсъдим как работят Xiaomi, какви са им предимствата и как да изберете най-подходящия за вас.

Как работят прахосмукачките роботи за сухо и мокро почистване?

Прахосмукачките роботи за сухо и мокро почистване са проектирани да почистват повърхностите в дома автоматично. Те са оборудвани с сензори и алгоритми, които им помагат да навигират в пространството и да определят къде има нужда от почистване. Тези роботи могат да почистват подови настилки, килими, твърди настилки, мебели и други повърхности.

Прахосмукачките роботи за сухо и мокро почистване се движат по повърхността си посредством гуми или четки, като едновременно с това събират прах и мръсотия от настилката. Някои модели са оборудвани и с мокри четки или с мопове, които почистват допълнително повърхността.

Прахосмукачка робот Xiaomi BHR5055EU Robot Vacuum-Mop 2 EU , С контейнер за сухо и мокро почистване

xiaomi-bhr5055eu-robot-vacuum-mop

купи онлайн

Прахосмукачката робот Xiaomi BHR5055EU Robot Vacuum-Mop 2 EU с контейнер за прах и вода предлага няколко функции, които я правят един полезен инструмент за почистване на дома. Някои от тези функции включват:

 1. Почистване на пода: Роботът Xiaomi BHR5055EU може да извършва автоматично почистване на пода. Той е оборудван с две глави за почистване – една за прахосмукане и друга за мокро почистване (сменяем моп). Почиства до 150 кв.м площ с едно зареждане, Време на работа до 110 мин.
 2. Контейнер за прах и вода: Тази прахосмукачка робот е оборудвана с контейнер за прах и вода. Това позволява на робота да почиства със сухо и мокро почистване в едно и също време. Функция Моп с електронно управление на контейнера за вода 250 мл и 550 мл контейнер за прах.
 3. Система за навигация: Xiaomi BHR5055EU има вградена система за навигация, която му позволява да се движи по дома без да се блъска в мебели или стени. Той може да се движи около препятствия, да се измъква от тесни пространства и да се връща на зарядната си станция, когато му свърши батерията.
 4. Вградени сензори: Роботът е оборудван с различни сензори, които му помагат да се движи и да избягва препятствия. Visual dynamic navigation system – прецизна система за планиране на маршрута чрез двоен жироскоп.
 5. Смартфон контрол: Прахосмукачката робот Xiaomi BHR5055EU може да бъде контролирана чрез смартфон. Това позволява на потребителя да настрои режима на почистване, да получава известия за почистването и да контролира робота от разстояние.
 6. Виртуални стени: Роботът Xiaomi BHR5055EU може да бъде настроен да създава виртуални стени, които му забраняват да се движи в определени зони на дома.

Прахосмукачка робот Xiaomi BHR5044EU Vacuum-Mop 2 Pro с контейнер за сухо и мокро почистване

Xiaomi BHR5044EU Vacuum-Mop 2 Pro

купи онлайн

Прахосмукачката робот Xiaomi BHR5044EU Vacuum-Mop 2 Pro е най-новата модел на Xiaomi за автоматично почистване на дома. Това е една многофункционална прахосмукачка робот, която може да извършва сухо и мокро почистване на дома ви. Някои от най-важните функции на Xiaomi BHR5044EU Vacuum-Mop 2 Pro са:

 1. Почистване на пода: Роботът Xiaomi BHR5044EU може да извършва автоматично почистване на пода. Той е оборудван с две глави за почистване – една за прахосмукане и друга за мокро почистване. Почиства над 180 кв.м площ с едно зареждане, Време на работа до 180 мин.
 2. Контейнер за прах и вода: Тази прахосмукачка робот е оборудвана с контейнер за прах и вода. Това позволява на робота да почиства със сухо и мокро почистване в едно и също време. 550 мл контейнер за прах, 250 мл резервоар за вода.
 3. Мощна всмукателна мощност: Xiaomi BHR5044EU Vacuum-Mop 2 Pro има мощен мотор, който може да смуче прах, косми и други замърсявания с лекота.
 4. Система за навигация: Роботът Xiaomi BHR5044EU има вградена система за навигация, която му позволява да се движи по дома без да се блъска в мебели или стени. Той може да се движи около препятствия, да се измъква от тесни пространства и да се връща на зарядната си станция, когато му свърши батерията.
 5. Вградени сензори: Роботът е оборудван с различни сензори, които му помагат да се движи и да избягва препятствия. Тези сензори включват лазерен сензор, инфрачервен сензор и акселерометър.
 6. Смартфон контрол: Прахосмукачката робот Xiaomi BHR5044EU Vacuum-Mop 2 Pro може да бъде контролирана чрез смартфон. Това позволява на потребителя да настрои режима на почистване, да получава известия за почистването и да контролира робота в процеса на почистване.

Какви са предимствата на Xiaomi прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване?

Един от големите предимства на прахосмукачките роботи за сухо и мокро почистване е, че те почистват автоматично. Това освобождава потребителя от нуждата да почиства ръчно и да отделя време за това. В допълнение, тези роботи могат да почистват труднодостъпни места, като под мебелите, и да се движат около препятствия.

Друго предимство на прахосмукачките роботи за сухо и мокро почистване е, че те са ефективни и добре изпълняват работата си. Те са оборудвани със специални филтри, които задържат праха и алергени, като по този начин подобряват качеството на въздуха в дома. Тези роботи също така могат да бъдат програмирани да почистват по определено време, което прави почистването на дома още по-удобно и ефективно.

Още едно предимство на прахосмукачките роботи за сухо и мокро почистване е тяхната висока мобилност. Те могат да се движат лесно в различни помещения и да изпълняват задачи за почистване на различни повърхности. Това прави тези роботи подходящи за хора, които имат големи домове или имат нужда от почистване на различни помещения. Някои модели на прахосмукачки роботи за сухо и мокро почистване имат и допълнителни функции, като например управление посредством смартфони, Wi-Fi връзка и автоматично зареждане на батерията. Тези функции правят тези роботи още по-удобни и лесни за използване.

И не на последно място тези роботи прахосмукачка са евтини и напълно оправдават цената, която се инвестира.

Изборът на правилната прахосмукачка робот за дома може да бъде труден, тъй като има много различни марки и модели на пазара. Не забравяйте че трябва да се избере робот, който има батерия с достатъчно капацитет, за да се почисти целият дом в една зареждане. Цената е един от най-важните фактори при избора на прахосмукачка робот. Тя може да варира значително в зависимост от марката и модела. В днешната статия ви представихме два евтини модела на Xiaomi, доказани с високата си ефективност на пазара, които ще направят поддръжката на дома лесна и неангажираща.