Дженифър Лопез и Бен Афлек на меден месец в Париж

Дженифър Лопез и Бен Афлек на меден месец в Париж

Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха снимани на меден месец в Париж, Франция, в четвъртък, само дни след като се ожениха в Лас Вегас. Бен Афлек и Дженифър Лопес предприеха първото си международно пътуване като Мистър и Мисис. Не липсват снимки от най-сензационното ново семейство в града на любовта.

Дженифър Лопес и Бен Афлек в Париж

източник снимка: pagesix.com

На снимките двойката изглеждат поразени, докато се разхождат хванати за ръце. 52-годишната Лопез блести в червена дълга рокля с дълбоко деколте и съпругът ѝ Афлек с тъмен костюм. По-рано през деня певицата на “Jenny From the Block” беше снимана в много по-небрежен тоалет. Дори облечена с обикновена тениска и дънки, Дженифър Лопез изглежда прекрасно.

Дженифър Лопез на меден месец

източник снимка: pagesix.com

Пътуването до Франция бележи първото им бягство, откакто Лопес потвърди, че тя и Афлек тайно си казаха „Да“ през уикенда. Холивудската двойка възобнови романса си миналата година почти две десетилетия след отмяната на първия си годеж. Лопес каза на феновете, че носи „рокля от стар филм“ , докато тя и актьорът „си подариха пръстените, които ще носят до края на живота си“ в A Little White Chapel.

дженифър лопес и бен афлек женени

източник снимка: pagesix.com

Човекът, който е ръководел церемонията, Райън Улф, е споделил, че Афлек е „ахнал“, когато Лопез е тръгнала по пътеката. Двойката дори е поискала да разменят собствените си обети.

Ето и послание от Дженифър Лин Афлек след сватбата:

“Успяхме. Любовта е красива. Любовта е мила. И се оказва, че любовта е търпелива. Точно това, което искахме. Снощи летяхме до Вегас, стояхме на опашка за лиценз с четири други двойки, всички пътуващи по едно и също пътешествие до сватбената столица на света. Зад нас двама мъже се хванаха за ръце и се хванаха един за друг. Пред нас млада двойка, която измина три часа път с кола от Викторвил на втория рожден ден на дъщеря си – всички ние искаме едно и също нещо – светът да ни признае за партньори и да заявим любовта си на света чрез древните и почти универсален символ на брака.

Когато любовта е истинска, единственото нещо, което има значение в брака, са един друг и обещанието, което даваме да обичаме, да се грижим, да разбираме, да бъдем търпеливи, любящи и добри един към друг. Имахме това. И много повече. Най-добрата нощ в живота ни. Благодаря на параклиса на Little White Wedding, че ми позволиха да използвам стаята за почивка, за да се преоблека, докато Бен се преобличаше в мъжката тоалетна.

Те бяха прави, когато казаха, че „всичко, от което се нуждаете, е любов“. Толкова сме благодарни, че имаме това в изобилие, ново прекрасно семейство от пет невероятни деца и живот, който никога не сме имали повече причина да очакваме с нетърпение. Останете достатъчно дълго и може би ще намерите най-добрия момент от живота си в шофиране през Лас Вегас в дванадесет и половина сутринта в тунела на любовта, през който шофирате, с децата си и този, с когото ще прекарате цяла вечност. Любовта е страхотно нещо, може би най-доброто от нещата – и си струва да се чака.”

С любов,
г-жа Дженифър Лин Афлек

Съобщава се, че щастливата двойка планира да организира по-екстравагантна сватба в имението на актьора в Джорджия през следващите седмици.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *