Как да изберете най-добрата прахосмукачка робот за вашия дом 2023г

Как да изберете най-добрата прахосмукачка робот за вашия дом 2023г

Когато става въпрос за поддържане на чистотата в дома ви, прахосмукачката робот може да бъде спасител. Тези малки, но мощни устройства са програмирани да се движат безпроблемно из дома ви, като по пътя си изсмукват цялата мръсотия, прах и боклуци. Това не само ще ви помогне да поддържате дома си чист, но също така може да удължи живота на килимите и подовата ви настилка. Но при наличието на толкова много различни модели на пазара, как да изберете най-добрия за вашите нужди?

Как да изберем прахосмукачка робот мнения:

Изборът на прахосмукачка робот  през 2023 г. може да бъде непосилно предвид широката гама от опции, налични на пазара. Ето някои фактори, които трябва да имате предвид при избора на прахосмукачка робот:

Ефективност на почистване

Потърсете прахосмукачка робот, който има силна всмукателна мощност и е ефективен при почистване на типа повърхности, които имате в дома си. Също така трябва да има добър капацитет на кофата за боклук, за да се избегне честото изпразване.

Технология за навигация

Прахосмукачката робот, която използва технология за картографиране и локализиране, ще помогне да навигира и почиства по-ефективно. Изберете модел с модерни сензори и технология за картографиране, за да създадете точна карта на вашия дом.

Живот на батерията и време за презареждане

Проверете живота на батерията на прахосмукачката робот и времето за зареждане и изберете такъв с дълъг живот на батерията и кратко време за презареждане.

Контрол и интеграция на приложения

Ако често отсъствате през деня, ще ви трябва прахосмукачка, която може да почиства, когато вече ви няма и поддържа управление през телефон. Някои почистващи роботи идват с приложение, което ви позволява да контролирате и планирате почистването от разстояние, както и да се интегрирате с други умни домашни устройства като Alexa, Google Home и Siri.

Цена

Роботите за почистване се различават по цена, така че изберете този, който отговаря на вашия бюджет. Има много достъпни варианти за прахосмукачка робот, така че намерете такъв, който да отговаря на ценовия ви диапазон.

Репутация на марката

Помислете за покупка от реномирани марки с добри клиентски отзиви и гаранции.

Ниво на шум

Нивото на шума на прахосмукачката робот  може да бъде важно, ако планирате да го използвате през деня, когато сте вкъщи. Търсете модел с ниско ниво на шум.

Поддръжка

Изберете прахосмукачката робот от магазин с гаранция и поддръжка на клиенти, който може да ви помогне с всякакви въпроси или проблеми, които могат да възникнат. Като вземете предвид тези фактори, можете да намерите правилната прахосмукачна робот за вашите нужди през 2023 г.

Размерът на вашия дом

Ако домът ви е голям, ще ви трябва по-голяма прахосмукачка.

Видът на подовата настилка в дома ви

Някои прахосмукачки са по-подходящи за подове от твърда настилка, докато други работят по-добре на килими.

Вашите домашни любимци

Ако имате домашни любимци, ще ви е необходима прахосмукачка, която да се справя с косми от тях.

В наши дни на пазара има много производители на прахосмукачки-роботи. И така, как да изберете най-добрата за вашия дом?

Най-добрата прахосмукачка робот за домашни любимци мнения

Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA J7 (7158) , С контейнер

Irobot прахосмукачка робот за домашни любимци

Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA J7 цена

iRobot Roomba J7 е роботизирана прахосмукачка, която е оборудвана с най-новите технологии за почистване на дома. Тя използва визуални и сензорни датчици, за да картографира и навигира във вашата къща, като събира прах и косми от подовете и килимите.

Roomba J7 има способността да разпознава и да избягва предмети и препятствия във вашия дом, за да избегне да ги удари или да се блокира. Тя може да се свърже към приложението iRobot HOME, което ви позволява да я управлявате дистанционно, да задавате графици за почистване и да получавате уведомления за състоянието й.

Roomba J7 е снабдена с iRobot Genius, която е система за изкуствен интелект, която учи предпочитанията ви за почистване и предлага персонализирани настройки за оптимална ефективност. Тя може да се използва и с гласови помощници като Amazon Alexa и Google Assistant.

Roomba J7 има дълготрайна батерия, която й позволява да почиства до 75 минути на зареждане. Също така разполага с автоматично зареждане, като се връща към докинг станцията си, когато зарядът й намалее до определена степен.

Когато става въпрос за прахосмукачки-роботи за домашни любимци, iRobot Roomba j7 е най-доброто предложение. Тази прахосмукачка е проектирана с навигационна система PrecisionVision, която ѝ помага да открива и избягва препятствия, включително препятствия от домашни любимци и кабели. Освен това разполага с 3-степенна система за почистване, която използва двойни четки за различни повърхности за разхлабване, повдигане и изсмукване на мръсотията, остатъците и козината от домашните любимци от подовете ви. И накрая, iRobot Roomba j7 има четка за почистване на ръбове, която му помага да почиства покрай стените и в ъглите. Чудесен асистент за хора с ограничени двигателни способности, т.к се управлява с гласови команди (Работи с устройства поддържащи Google Home и Alexa).

Чисти целия дом с лекота!

 

Най-добрата прахосмукачка робот за големи помещения

Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA S9+(9558)

прахосмукачка робот за големи помещения

Цена и информация за IRobot ROOMBA S9+

iRobot Roomba S9+ е високофункционална роботизирана прахосмукачка, която е снабдена с най-новите технологии за почистване на дома. Тя използва визуални и сензорни датчици, за да картографира и навигира във вашата къща, като събира прах и косми от подовете и килимите. Roomba S9+ има способността да разпознава и да избягва предмети и препятствия във вашия дом, за да избегне да ги удари или да се блокира. Тя може да се свърже към приложението iRobot HOME, което ви позволява да я управлявате дистанционно, да задавате графици за почистване и да получавате уведомления за състоянието й.

Roomba S9+ е снабдена с iRobot Genius, която е система за изкуствен интелект, която учи предпочитанията ви за почистване и предлага персонализирани настройки за оптимална ефективност. Тя може да се използва и с гласови помощници като Amazon Alexa и Google Assistant. Боклуците се събират в специална поставка за изхвърляне на косми и прах, която може да побере до 30 пъти повече отколкото Roomba J7. Това означава, че можете да оставите робота да работи за по-дълги периоди от време, преди да се наложи да изхвърлите събраното.

Roomba S9+ е също така оборудвана с високоефективен филтър, който задържа до 99% от алергените и замърсяванията с размер до 10 микрона. Това я прави перфектен избор за домове с хора с алергии или астма.

С нея можете да зададете настройки за почистване за отделни стаи или зони, като използвате функцията за картиране на помещението. Тя може да работи до 120 минути на едно зареждане и да се връща автоматично към докинг станцията. А когато дойде време за презареждане, Roomba s9+ автоматично се връща в зарядната си станция и ако е необходимо се връща, за да доизчисти останалата площ.

 

Най-добрата и бюджетна прахосмукачка робот

Прахосмукачка робот Xiaomi BHR5217EU Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU , С контейнер

бюджетна прахосмукачка робот

Цена и информация за Xiaomi BHR5217EU Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU

Xiaomi BHR5217EU Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU е роботизирана прахосмукачка с функция за мопинг, която е предназначена да ви помогне да почистите вашата къща по-бързо и по-лесно. Тя използва сензорни датчици и камера, за да се движи по вашето помещение и да събира прах и косми от подовете и килимите. Xiaomi BHR5217EU има вграден резервоар за вода и мека моп дюза, която може да почиства и поддържа вашите подове бляскаво чисти. Тя може да почисти до 200 кв.м. на едно зареждане и има силен мотор, който осигурява дълбоко почистване.

Роботът е снабден с множество функции за управление и контрол, като приложението Mi Home, което ви позволява да планирате графици за почистване, да управлявате робота от разстояние и да получавате уведомления за състоянието му. Xiaomi BHR5217EU може да работи и с гласови помощници като Amazon Alexa и Google Assistant. Роботът е лесен за почистване и поддръжка. Той има отстраняем контейнер за прах и моп, които могат да се почистват и измиват лесно. Това го прави икономичен и подходящ за домове с домашни любимци и деца.

С Xiaomi BHR5217EU можете да изберете режим на почистване, който включва почистване на определени зони или стаи, както и режим на мопинг за почистване на твърди подове. Роботът има вграден сензор за капацитет на водата, който автоматично регулира количеството на водата според необходимостта за оптимално почистване.

Когато става въпрос за прахосмукачки-роботи, има много различни марки и модели, от които да избирате. Но ако търсите добра и евтина прахосмукачка робот, Xiaomi BHR5217EU е страхотен избор. Тази прахосмукачка има четири степени на сухо почистване и три степени на мокро почистване и може да се управлява с помощта на мобилно приложение. Така че, ако търсите висококачествена и достъпна прахосмукачка-робот, Xiaomi BHR5217EU е чудесен вариант.

 

Когато трябва да изберете най-добрата прахосмукачка-робот за вашия дом, има няколко фактора, които трябва да вземете предвид.

  • Размерът на дома ви, видът на повърхностите, които имате, и функциите, които търсите, ще изиграят важна роля при вземането на решение.
  • Ако имате голям дом с много килими, ще искате прахосмукачка-робот с голяма всмукателна мощност.
  • Ако разполагате предимно с твърди повърхности, може да искате да обмислите модел с повече функции, като например планиране или почистване с моп.
  • Ако често отсъствате от дома си, задължително изберете такава с функция за дистанционно стартиране.

Без значение какви са нуждите ви, със сигурност ще откриете прахосмукачка робот, която е идеална за вас. Като вземете предвид тези неща, ще можете да намерите най-добрата прахосмукачка-робот за вашия дом.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *