Как да изберете най-добрата прахосмукачка робот за вашия дом

Как да изберете най-добрата прахосмукачка робот за вашия дом

Когато става въпрос за поддържане на чистотата в дома ви, прахосмукачката робот може да бъде спасител. Тези малки, но мощни устройства са програмирани да се движат безпроблемно из дома ви, като по пътя си изсмукват цялата мръсотия, прах и боклуци. Това не само ще ви помогне да поддържате дома си чист, но също така може да удължи живота на килимите и подовата ви настилка. Но при наличието на толкова много различни модели на пазара, как да изберете най-добрия за вашите нужди?

5 съвета, когато избирате прахосмукачка робот

  1. Вашият бюджет.

Има много достъпни варианти за прахосмукачка робот, така че намерете такъв, който да отговаря на ценовия ви диапазон.

  1. Размерът на вашия дом.

Ако домът ви е голям, ще ви трябва по-голяма прахосмукачка.

  1. Видът на подовата настилка в дома ви.

Някои прахосмукачки са по-подходящи за подове от твърда настилка, докато други работят по-добре на килими.

  1. Вашият график.

Ако често отсъствате през деня, ще ви трябва прахосмукачка, която може да почиства, когато вече ви няма и поддържа управление през телефон.

  1. Вашите домашни любимци.

Ако имате домашни любимци, ще ви е необходима прахосмукачка, която да се справя с косми от тях.

В наши дни на пазара има много производители на прахосмукачки-роботи. И така, как да изберете най-добрата за вашия дом?

Най-добрата прахосмукачка робот за домашни любимци

Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA J7 (7158) , С контейнер

Irobot прахосмукачка робот за домашни любимци

Цена и информация за IRobot ROOMBA J7

Когато става въпрос за прахосмукачки-роботи за домашни любимци, iRobot Roomba j7 е най-доброто предложение. Тази прахосмукачка е проектирана с навигационна система PrecisionVision, която ѝ помага да открива и избягва препятствия, включително препятствия от домашни любимци и кабели. Освен това разполага с 3-степенна система за почистване, която използва двойни четки за различни повърхности за разхлабване, повдигане и изсмукване на мръсотията, остатъците и козината от домашните любимци от подовете ви. И накрая, iRobot Roomba j7 има четка за почистване на ръбове, която му помага да почиства покрай стените и в ъглите. Чудесен асистент за хора с ограничени двигателни способности, т.к се управлява с гласови команди (Работи с устройства поддържащи Google Home и Alexa).

Чисти целия дом с лекота!

 

Най-добрата прахосмукачка робот за големи помещения

Прахосмукачка робот IRobot ROOMBA S9+(9558)

прахосмукачка робот за големи помещения

Цена и информация за IRobot ROOMBA S9+

Ако имате просторен дом, Roomba s9+ е най-добрата прахосмукачка робот за тази работа. Мощното ѝ засмукване и интелигентната ѝ навигационна система iAdapt 3.0 я правят идеална за почистване дори на най-големите площи. Освен това вградената му камера гарантира, че нито един ъгъл няма да остане недокоснат. А когато дойде време за презареждане, Roomba s9+ автоматично се връща в зарядната си станция и ако е необходимо се връща, за да доизчисти останалата площ.

 

Най-добрата и бюджетна прахосмукачка робот

Прахосмукачка робот Xiaomi BHR5217EU Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU , С контейнер

бюджетна прахосмукачка робот

Цена и информация за Xiaomi BHR5217EU Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU

Когато става въпрос за прахосмукачки-роботи, има много различни марки и модели, от които да избирате. Но ако търсите най-добрия и най-достъпен вариант, прахосмукачката-робот Xiaomi BHR5217EU е страхотен избор. Тази прахосмукачка има четири степени на сухо почистване и три степени на мокро почистване и може да се управлява с помощта на мобилно приложение. Така че, ако търсите висококачествена и достъпна прахосмукачка-робот, Xiaomi BHR5217EU е чудесен вариант.

 

Когато трябва да изберете най-добрата прахосмукачка-робот за вашия дом, има няколко фактора, които трябва да вземете предвид.

  • Размерът на дома ви, видът на повърхностите, които имате, и функциите, които търсите, ще изиграят важна роля при вземането на решение.
  • Ако имате голям дом с много килими, ще искате прахосмукачка-робот с голяма всмукателна мощност.
  • Ако разполагате предимно с твърди повърхности, може да искате да обмислите модел с повече функции, като например планиране или почистване с моп.
  • Ако често отсъствате от дома си, задължително изберете такава с функция за дистанционно стартиране.

Без значение какви са нуждите ви, със сигурност ще откриете прахосмукачка робот, която е идеална за вас. Като вземете предвид тези неща, ще можете да намерите най-добрата прахосмукачка-робот за вашия дом.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *