Клои Кардашиян и Тристан Томпсън очакват второ дете

Клои Кардашиян и Тристан Томпсън очакват второ дете

Khloé Kardashian и Tristan Thompson очакват второ дете, потвърждават множество източници. Детето е заченато през ноември със сурогатна майка преди двойката да се раздели, като не се уточнява полът на детето.

Бившата двойка вече имат едно дете – 4 годишната дъщеричка Тру. Клои и Тристан не са заедно в момента и поддържат отношения, единствено когато става дума за отглеждането на дъщеря им Тру. Двамата имат сложна връзка през последните шест години, често се събират и разделят. Тристан Томпсън не е първият баскетболист в живота на Клои Кардашиян. Преди да го срещне тя беше омъжена за легендата Ламар Одам.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)


снимка: instagram

През този месец звездата от НБА беше въвлечен в друг скандал с изневяра, като на следващия месец призна, че е станал баща на третото си дете. ДНК тест потвърждава, че той е баща на сега 6-месечния син на фитнес модела Марали Никълс, Тео. Първоначално той отрече да е баща на бебето, но по-късно извини се публично на Кардашиян. “Вие не заслужавате сърдечната болка и унижението, което ви причиних”, пише Томпсън в изявление.

Все още не е потвърдено дали следващият сезон на „Семейство Кардашиан“ – който трябва да бъде излъчен на 22 септември – ще включва сурогатното майчинство на Клои и Тристан, като последният му трейлър не споменава темата. Междувременно нито Khloé, нито Tristan все още не са говорили публично по темата за сурогатното майчинство. Въпреки това ще бъдем сигурни, че ще ви информираме, ако го направят. Още любопитни статии може да откриете тук.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *