Коя е Мирослава Профирова от Игри на Волята 4?

Коя е Мирослава Профирова от Игри на Волята 4?

Мирослава Профирова не случайно е определена за Пепеляшката на България. Израснала в Родопите, преди да се омъжи за богат фермер. Днес тя е съпруга на един от най-големите зърнопроизводители в страната и живее с двете им момчета в имение със собствен басейн и фитнес зала. Запомнихме я с репликата “Задникът ми познава 2 и 200” от визитката ѝ за старта на “Игри на волята”, но първото ни впечатление от нея беше съвсем… различно!

В един от последните епизоди станахме свидетели на големи скандали в племето на Непобедимите и именно Мирослава попадна под прицела на мъжката коалиция. Смеем да твърдим, че това няма да е изолиран случай и ще виждаме Мирослава в елиминационни битки доста често.

@miroslava_profirova

Женската коалиция все още е силна, но тъй като тя е толкова симпатична, ако има сливане, лесно може да бъде гласувана от други жени, които искат да се уверят, че имат свое място в играта. Мирослава Профирова е силна и независима жена, която не се страхува да изразява мнението си. Освен това тя е много добра в предизвикателствата, така че ще бъде заплаха занапред. Предизвиква огромен интрес в зрителите като личност, но ще бъде интересно да я видим и как се справя в самата игра!