Къде почива Златка Райкова по Българското Черноморие

Къде почива Златка Райкова по Българското Черноморие

Миконос е предпочитана дестинация за българските туристи. Златка Райкова не пропусна да отбележи присъствието си в Миконос наскоро, а от няколко дни и по родното Черноморие. За трета поредна година тя избира за почивка петзвездният бизнес хотел Интернационал на Златни пясъци. След раздялата си с Благой Георгиев, Златка не пропуска да покаже колко е щастлива в социалните мрежи с новият избранник.

Снимките на бившият Благой липсват освен от социалните профили на Златка, но и от сайтът в който до скоро двамата представяха дизайнерските ѝ дрехи. След като Благой се ожени за пореден път отнесе не малко критики и подигравки по повод поредната му сватба.

В някои в кадрите от почивката се вижда присъствието на мъж, което ни навежда на мисълта, че Златка почива “семейно” заедно с новият си приятел и синът ѝ Благой Младши.

Златка Райкова със сина си

*източник снимки: facebook.com

Златка Райкова показва завиден звезден статус на работеща жена и щастлива майка с кадрите, които събират стотици симпатии в социалните мрежи. Можем само да адмирираме решението ѝ за раздялата с неверният Благой Георгиев.