Мария Бакалова става част от Вселената на Marvel

Мария Бакалова става част от Вселената на Marvel

Номинираната за „Оскар“ актриса Мария Бакалова получи ключова роля в третата част от поредицата „ Пазители на галактиката “ на Marvel , след пробивната й роля в продължението на Борат от 2020 г. Българската актриса потвърди днес, че ще участва в Пазители на галактиката 3 като се присъединява към звездният състав на Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Баутиста.

Актрисата написа в социалните мрежи:

Мария-фб

Източник:Facebook

„Ааааааааа 🤯😍😭😍🤯 Честно казано…. АЗ СЪМ НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ, НАЙ-РАЗВЪЛНУВАНИЯ ЧОВЕК!!!!! Този проект беше най-трудният за запазване като тайна и не мога да повярвам, че е тук сега!!! @jamesgunn БЛАГОДАРЯ, че ме доведе до най-невероятното семейство, за което всеки може да мечтае!!! Вие сте наистина ИЗКЛЮЧЕН творец и за мен беше най-голямата чест да работя с вас! Вашата визия, хуморът ви, талантът ви наистина са извън тази Вселена ❤️‍🔥 Нищо чудно, че изследвате всички тези различни места и същества! Не само това, но ти си един от най-невероятните хора, които съм срещала в живота си! Срещата ни и запознаването ни е ми преобърна живота! Обичам те, възхищавам ти се и те уважавам дълбоко ❤️ и ОБИЧАМ ОБИЧАМ ОБИЧАМ ОБИЧАМ ОБИЧАМ ОБИЧАМ всички, участващи в #GOTG и @marvelstudios! Какъв талант красива група хора❤️❤️❤️

ЕХА!

И разбира се: благодаря на моя невероятен екип, че ми даде шанса и възможността да постигна мечтите си @emilygersonsaines @charlie__jennings @anabzy @rachelgrusch @ryanabboushi @tomjeggo @dlanzetta2 @sambring @juliankostov”

На 05.06 Мария направи 26 години, като загатна, че това е най-щастливият месец в живота ѝ. Кой да предположи, че броени дни след това ще ни изненада така?

Пазителите на Галактиката 3 (Guardians of the Galaxy Vol. 3) се очаква да излезе по кината през май 2023г, като сюжетът за сега се пази в тайна.

Междувременно предстоящите проекти на Бакалова включват “Bodies Bodies Bodies” на A24, който събра добри отзиви в “SXSW”, и “The Honeymoon”, на който тя също е продуцент. Предишните ѝ заслуги включват пандемичния филм на Джъд Апатоу „The Bubble“, „Women Do Cry“, „Last Call“, „Transgression“ и „The Father“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *