Николета Лозанова Професия икона – автобиографична книга Selfmade

Николета Лозанова Професия икона – автобиографична книга Selfmade

Няма да крием, че след издадените книги на Криско, Венета Райкова и прочее “автори” не се изненадваме, че дойде ред и Николета Лозанова да разкаже своята история на хартия. Николета Лозанова е родена на 30 ноември 1987 г. в гр. Пловдив. На 9 октомври 2011 г. Николета сключва брак с футболиста Валери Божинов. През 2006 г. Николета участва в конкурса „Мис Плеймейт“, където печели първо място и става най-младата участничка, която печели.

Какво ще прочетете в книгата #Selfmade: Николета Лозанова Професия икона

Самата Николета Лозанова дава обещанието в над 260 страници да открием истории и истини от живота ѝ. В автобиографичната книга са включени интервюта от нейните приятели Иван и Андрей, Азис, Кристина Патрашкова, Мартин Карбовски и цялото нейно семейство. В книгата присъстват и QR кодове, които водят приложение с ексклузивни непубликувани снимки и видеа на Николета Лозанова. Най-интересното е, че в QR кодовете има изненади, бонус дръзки истории и възможност за награди.

НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ПРОФЕСИЯ ИКОНА

източник снимка: selfmade.id

Ето и каква информация ще присъства:

  • Любовта на Николета Лозанова, която устоява на времето
  • Как успява да сбъдне мечтите си
  • Каква е Николета като майка, съпруга и дъщеря
  • Горещи истории с Ники Михайлов
  • Кои са приятелите на Николета Лозанова, разкази лично от тях
  • Съвети как да се превърнеш в успешен инфлуенсър
  • Как да направите перфектната фотосесия
  • Кой стои зад Николета Лозанова? Кои са хората от нейният екип?
  • Историята зад конкурса „Мис Плеймейт“
  • Повече за брандът NL Beauty 

НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ПРОФЕСИЯ ИКОНА

източник снимка: selfmade.id

Откъс от книгата на Николета Лозанова

“Списание Playboy организираше конкурса Playmate и Велислава Каймаканова и Георги Неделчев ме поканиха да участвам в него. Велислава дори се срещна с родителите ми, за да им обясни как се провежда. Макар че бях пълнолетна, не исках да правя нищо на своя глава и против тяхната воля, уважението ми към тях не го позволяваше. Доста време обмислях, събирах мнения. Майка ми ме предупреди, че всичките тези конкурси са нагласени и няма смисъл да се явявам, но аз не вярвах, че е така. Дори го обсъдих с Устата, когато се снимах в клипа му, а той ме насърчи и каза: „Давай, това може да е твоят шанс!“. Може би това бяха думите, които ме окуражиха да се явя на кастинг.

Аз, майка ми и сестра ми тръгнахме с колата за София, а през целия път изпитвах нещо средно между страх, хъс, амбиция и несигурност. Когато стигнахме студиото, в което се провеждаше кастингът, имах чувството, че съм най-дебелата кандидатка, с най-малко възможности. Участваха момичета с дълги екстеншъни, с богати гаджета и с огромни силиконови гърди. Аз си бях нормално момиченце от Пловдив, без силикон, без екстеншъни, с руса, перхидролена, изгоряла коса… но за сметка на това са видели потенциала в мен.

Правеха по няколко снимки на всяка кандидатка и ни казваха, че ще ни се обадят до няколко дни. На мен ми се обадиха още преди да стигнем до Пловдив – бях одобрена. Това ми вдъхна надежда и кураж, че приказката за Пепеляшка не е само в книгите и в мечтите от детството. Тя е възможна,  бях започнала да я изживявам. По-скоро бях започнала да пиша своята собствена приказка.

Преди самия конкурс трябваше да направим фотосесия за корицата на Playboy. Снимките щяха да бъдат в Слънчев бряг и всички 12 момичета да пътуваме заедно с автобус. Минаваха през градовете, в които живеем, а аз ги чаках на една бензиностанция в Пловдив. Чувствах се зле. Още в автобуса се нагледах на момичета със силиконови бюстове, с дълги коси, с хубави дрехи. А аз бях с една плюшена чантичка-кученце и се чувствах супер смотана. Имах самочувствие, но сравнявайки се с другите, мислех, че нямам никакъв шанс да спечеля и се потисках. Въпреки това, колкото и абсурдно да звучи, не спирах да вярвам в себе си.”

Автобиографията е обещаващ източник на пикантни истини и истории от живота на Николета Лозанова. За момента има голям интерес и продажбите вървят с пълна сила. С всяка прочетена страница се разкрива образът, до който малко хора са се докоснали и истински познават.

Намалението от 20% за първата седмица от пускането ѝ в продажба буквално блокира сайта selfmade.id в първите часове. Николета не спира да мечтае, може да ѝ пожелаем само успехи и сбъднати мечти!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *