Новият Ерген на България е виртуозният пианист Евгени Генчев

Новият Ерген на България е виртуозният пианист Евгени Генчев

Ексклузивно и за втори път в България bTV Media Group започва работа по новия сезон на “The Bachelor” – американска риалити поредица, която от създаването си през 2002 г. завладява аудиторията в 31 държави. Романтичното приключение проследява пътя на двадесет жени към сърцето на един самотен мъж, който в края на пътуването има възможност да открие жената на мечтите си и да я направи своя съпруга. По време на сезона участниците се запознават в луксозно чуждестранно имение и пътуват до вдъхновяващи и екзотични места. По време на пътуването в шоуто възникват конфликти, свързани с правилата за елиминиране.

Новата звезда на България е пианист от световна класа. Евгени Генчев, 33-годишен пианист от Пловдив, се впуска в търсене на любовта във втория сезон на най-вълнуващото и романтично риалити шоу по българската телевизия. Генчев е широко приветстван от публиката по света и от критиката. Той е изнасял концерти на няколко континента, споделяйки една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и др. Генчев е носител на повече от 15 национални и международни награди за пиано, а напоследък работи с Лука Шулич, член на международно признатите 2Cellos, който редовно прави турнета с него по целия свят.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evgeny Genchev (@evgenygenchev)

Евгени Генчев е популярен музикант, който е свирил на много събития и програми. Участвал е в шоуто на Хайди Клум “Следващият топмодел”, както и в новогодишното представление пред Бранденбургската врата през 2017 г. и милиони хора на живо и на телевизионните екрани. Освен с музика се занимава и с писане и композиране на песни.

Kопнеeш ли за любов по ноти с Ергенът?

Ергенът 2 Евгени на пиано

Дамите, които копнеят да срещнат любовта в лицето на Евгени и да изживеят своята романтична приказка, могат да направят първата крачка към щастието, като се запишат за кастинг за Ергенът 2 на www.btv.bg/shows/the-bachelor/casting. Участието в шоуто ще им даде възможност не само да се запознаят с един уникален мъж, но и да попаднат в магическата атмосфера на едно от най-впечатляващите, романтични и екзотични места в света! По всичко личи, че надпреварата ще бъде люта! Изненади определено ще има!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *