Прекрасни идеи за облекло на първа среща

Прекрасни идеи за облекло на първа среща

Спомените за добрата първа среща винаги са приятни. За да имате фантастични спомени от първата среща, ви предлагаме няколко идеи какво да облечете на среща. Кое модно облекло ще го накара да ви покани отново на среща? Не би ли било хубаво?

Независимо дали отивате на кино, на небрежна вечеря или на важно събитие, имаме идеи за тоалети, които ще ви подготвят.

Първата среща може да бъде изнервяща, независимо колко много сте я очаквали с нетърпение. Ако искате да изглеждате страхотно, преди всичко се облечете удобно.

Въпреки това има няколко модни правила, които могат да ви помогнат да направите възможно най-доброто впечатление.

 1. Изберете подходящо облекло за случая.
 2. Облечете нещо, което ви кара да се чувствате добре със себе си.
 3. Уверете се, че дрехите ви стоят добре и ласкаят фигурата ви – не носете нищо прекалено тясно или прекалено свободно (и определено никакви торбести дрехи).
 4. Носете обувки, които са достатъчно удобни за ходене, но все пак ви карат да изглеждате стилно и сдържано (помислете за равни обувки, мокасини или маратонки).
 5. Не прекалявайте с аксесоарите – ако искате да носите обеци или колие, поддържайте броя на елементите малък, за да не претрупат облеклото ви и да не отвличат вниманието от лицето ви!

Облекло за първа среща на кино

Първа среща на кино

 

Първа среща в киното е традиционна среща, на която се радват всички двойки. Въпреки че излизането не изисква същия стандарт на обличане като вечеря в 5-звезден ресторант, то заслужава известни усилия. Макар че ще искате да изглеждате прекрасно, вие също ще искате да се облечете и удобно.

 • Облечете лека материя (лек памук или коприна), за да не прегреете в киносалона.
 • Топа и плисирана пола са идеални, за да покажете извивките си и същевременно да ви е удобно. Ако срещата е в по-хладните месеци добър вариант са дънки или спортно-елегантен панталон по тялото.
 • Завършете тоалета за кино среща с обувка с малки токчета, които не са прекалено високи – не искате да паднете по лице! Ако този тип обувки не са вашите, достатъчно стилна и актуална комбинация е и сникърсите.

Облекло за първа среща в ресторант

първа среща на ресторант

 

 1. Малка черна рокля. Класическият вариант за първа среща винаги е малката черна рокля. Този вариант е шикозен и елегантен, но също така е лесен за носене и няма да изисква много мислене. Ако търсите нещо, което ще ви накара да се чувствате добре и да изглеждате добре, LBD винаги е правилният избор.
 2. Деловият стил. Ако ви предстои среща с някого в офиса или излизате на бизнес обяд, тогава деловият стил е правилният вариант. Искате да изглеждате професионално, но не прекалено официално – така че никакви костюми или вратовръзки! Дънките, съчетани с риза с копчета или блейзър и мокасини, са идеални за този тип облекло за среща.
 3. Официално облекло. Последният вариант за облекло за първа среща е официалното облекло – независимо дали става въпрос за вечерна галавечер или събитие с черна вратовръзка на работното място, обличането наистина показва, че държите да направите добро впечатление на своята половинка! Не прекалявайте обаче с този вариант – запазете семплостта, като изберете една забележителна дреха като елегантна рокля или сако, вместо да носите много аксесоари, които могат да отвлекат вниманието от облеклото ви.

За първа среща в ресторант опитайте тези съвети:

-Изберете нещо семпло и класическо – риза с копчета, съчетана с дънки, винаги е подходяща и лесна. Можете да добавите колан, ако искате да изглеждате по-небрежно, но запазете семплото излъчване!

-Ако след това ще има танци, помислете дали да не съчетаете облеклото си с равни обувки или сандали вместо с токчета. Обувките на платформа са лесни за обуване и удобни, когато сте готови да танцувате!

Облекло за първа среща на плажа

първа среща на плажа

 

Ако планирате среща на плажа, помислете дали да не облечете нещо, което е удобно и лесно за носене. Не е задължително да носите бански костюм, но може би трябва да сте подготвени за малко пясък.

Какво да облечем за първа среща на плажа

Ако решите да носите бански костюм, уверете се, че той е подходящ за плажа. Той трябва да е удобен, без да е прекалено разкриващ. Може да искате да подготвите парео или ефирна рокля за плаж, в случай че вашата среща иска да се разходи по брега след обяд или вечеря.

Ако не носите бански костюм, изберете свободни къси панталони и потници или тениски в неутрални цветове като бяло или черно. Можете също така да опитате къси панталони с ризи с къс ръкав, които показват раменете или ръцете ви. Избягвайте плътно прилепнали дрехи или рокли, които ще ограничават движенията ви, докато се разхождате по плажа или стоите на масата в открито кафене по време на залез слънце.

Облекло за първа среща на концерт

първа среща на концерт

 

Ако се притеснявате какво да облечете на първа среща, прочетете предложенията, които са идеални за концерт.

 1. Не прекалявайте

Избягвайте да прекалявате с ярките цветове или модели. Опитайте се да запазите всичко неутрално и семпло, така че фокусът да е върху вашата среща, а не върху облеклото ви. Ежедневното облекло е идеалнта визия за концерт – разкопчана тениска с кроп топ в комбинация с къси панталонки ако е топло и бойфренд дънки ако е по-студено.

 1. Носете удобни обувки

Не искате да се чувствате неудобно по време на концерта, затова се уверете, че имате под ръка удобни обувки (за предпочитане равни или на платформа). Също така е важно да запомните, че ако носите токчета, те трябва да са подходящи за стоене през целия ден – няма нищо по-лошо от това да се налага да сядате на всеки десет минути, защото обувките ви убиват!

 1. Носете нещо, което отговаря на стила ви

Ако отивате на концерт на открито, където е горещо, помислете дали да не облечете нещо леко и разкроено – това ще ви държи хладно, без да се чувствате изпотени, когато концертът започне! Ако концертът е на закрито и навън е по-студено, обмислете дали да не облечете риза с дълги ръкави под друг слой дрехи или дори жилетка с пуловер, в случай че по-късно вечерта стане студено (или ако се случи да застудее вътре).

Първите срещи са нервно преживяване за много хора, но те могат да бъдат улеснени, ако се облечете така, че да се чувствате удобно и уверено.

Първата среща е възможност да опознаете нов човек, затова е важно да се облечете подходящо. За мъжете това означава да носят дрехи, които са чисти, изгладени и добре прилепнали. Жените трябва да носят дрехи, които показват най-добрите им черти и същевременно са подходящи за възрастта им.

 

Преди да отидете на първата си среща, задайте си няколко въпроса:

 1. С какъв човек ще излизате? Дали той или тя ще предпочете нещо по-официално или по-небрежно?
 2. На какво място отивате? Дали е престижен ресторант, или обикновен бар?
 3. Какви сигнали искате да излъчвате? Искате ли този човек да ви възприема като изискан или непринуден?

Няма един-единствен правилен отговор, когато дойде време да се обличате за първата си среща – просто се уверете, че какъвто и вид да изберете, той отговаря на вашата личност и ви кара да се чувствате добре.

 

Съвети

 • Облечете нещо в цвят, който обичате.
 • Носете обувки, с които можете да ходите и които са ви удобни.
 • Не носете токчета, които са твърде високи за вас.
 • Избягвайте да носите твърде много аксесоари.
 • Разгледайте визията си с едно забележително бижу, например чифт обеци или колие.
 • Пропуснете тежкия грим.
 • Напръскайте се с парфюм, но не се заливайте с него.
 • Не носете нищо, което е твърде тясно или което ви кара да се чувствате неудобно.
 • Изразете своята личност чрез детайлите на дрехите си.

Облеклото ви трябва да ви кара да се чувствате добре и да показва част от вашата индивидуалност, за да може противоположният пол да опознае истинската ви същност! Ако не откривате подходящи дрехи за първата среща, винаги може да отпуснете напрежението с малко шопинг! Със сигурност пазаруването с приятел ще е ползотворно!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *