Седмичен хороскоп от Стояна за 29.08.22 – 04.09.22

Седмичен хороскоп от Стояна за 29.08.22 – 04.09.22

⭐️Седмичен хороскоп ОВЕН 

Седмицата ви ще бъде изпълнена с вълнения и приключения. Ще се запознаете с нов приятел, когото нямате търпение да представите на приятелите си, а и те ще го обикнат напълно! Тази седмица шефът ви ще ви помоли да работите по голям проект, но си заслужава, защото в края му ще получите страхотно повишение.
Всъщност всичките ви планове ще се осъществят перфектно през тази седмица: Вашата половинка няма търпение да ви види отново и ще сбъдне всичките ви мечти. Следващата седмица ще можете да си вземете отпуск от работа и да прекарате един спокоен уикенд с приятели – а може би дори да се впуснете в приключение с тях!
Ще прекарате невероятно време тази седмица, така че излезте навън и му се насладете!

⭐️Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Звездите са подредени така, че да се чувстваш като абсолютен шеф тази седмица – на работното място, в личния си живот или навсякъде другаде.
В момента на ваша страна е мощта на неудържима сила. Ако има нещо, което трябва да се направи, и никой друг няма да го направи, тогава познайте какво? ВИЕ ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ! Точно така: имате всички необходими умения, за да свършите нещо – и ще ги използвате с пълна сила тази седмица. Успех да свършите нещо тук, когато сте в такова настроение!

⭐️Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Близнаци, тази седмица ще се забавлявате много.
Това е седмицата, в която можете да се отпуснете и да правите каквото си поискате – ще се чувствате като най-щастливия човек на света! А ако се чувствате особено дръзки, посетете някои нови барове, които току-що са отворили врати в града. Ще се запознаете с много нови хора и ще създадете нови приятелства.
Единственото, което трябва да имате предвид, е, че Меркурий ще бъде ретрограден до 5 октомври. Това означава, че всичките ви планове ще се разпаднат в някакъв момент през седмицата, но не позволявайте това да ви разстрои! Просто се примирете – Вселената се опитва да ви каже нещо за това кое е наистина важно в живота и кое не.

⭐️Седмичен хороскоп РАК

Вие сте Рак, което означава, че сте интуитивен и емоционален човек. Тази седмица се съсредоточете върху това емоциите ви да са положителни и конструктивни. Помислете как да насочите емоциите си към нещо положително и се уверете, че те не влияят негативно на отношенията ви с другите.
Също така трябва да помислите как да управлявате по-добре стреса в живота си. Ако има нещо, което ви причинява ненужен стрес или безпокойство, опитайте се да направите нещо по въпроса, като поговорите с някого или предприемете действия – дори ако това е просто разходка навън!
През тази седмица се опитайте да избягвате да влизате в спорове с другите, тъй като това само ще предизвика повече стрес, отколкото е необходимо. Вместо да спорите с хора, които не са съгласни с вас, опитайте се да бъдете непредубедени и да изслушате това, което имат да кажат, преди да правите каквито и да било преценки за тях или техните убеждения.

⭐️Седмичен хороскоп ЛЪВ

Звездите са се подредили така, че да имате страхотна седмица.
Ако трябва да поемете риск или да направите голяма промяна в живота си, сега е моментът да го направите. В момента се чувствате смели и овластени и това е идеалната възможност да приложите тези чувства в действие.
Ще видите, че това, което се случва с вас в момента, е възможно само благодарение на работата, която сте свършили в миналото. Отделете малко време от днешния си ден, за да помислите колко далеч сте стигнали!

⭐️Седмичен хороскоп ДЕВА

Дева, тази седмица може да ви се струва, че се намирате в известен застой.
Но не се притеснявайте – това е само начинът на ума и тялото ви да си починат от стреса, на който сте ги подложили напоследък.
Използвайте това време, за да се отпуснете и да се заредите с енергия. Заслужили сте го!

⭐️Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Звездите са в твоя полза тази седмица, Везни!
Тази седмица може да почувствате допълнително напрежение, но не се притеснявайте – имате енергията да се справите с него. Ще се справите със задачата и ще бъдете напълно удовлетворени от резултатите. Може дори да почувствате, че имате малко повече енергия от обикновено!
Така че действайте: заемете се с допълнителния проект в работата или се запишете за състезанието за 5 км. Ще откриете, че разполагате с всички необходими инструменти, за да успеете.

⭐️Седмичен хороскоп СКОРПИОН

През тази седмица Скорпионите ще бъдат в огън! Те ще бъдат тези, които правят нещата да се случват. Те ще бъдат тези, които водят разговорите и показват пътя.
За Скорпионите това е особено благоприятно време да поемат риск или да направят смела крачка. Това е чудесно време да направите своята голяма игра – стига първо да сте си написали домашното и да сте го обмислили внимателно. Това не е добро време за вземане на решения на момента или за влизане в спорове с хора, които не го заслужават (или не се нуждаят от него).
През тази седмица ще имате много енергия, така че не я губете, като си позволявате да се впускате в дребни спорове с хора, които не заслужават времето и енергията ви. Съсредоточете се върху това, което наистина има значение – и след това излезте и го направете!

⭐️Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Стрелци, предстои ви страхотна седмица.
Ще се забавлявате много и ще срещнете нови страхотни хора, които ще направят живота ви по-добър по начин, който не сте предполагали, че е възможен. Кариерата ви ще започне да се развива по голям начин, а любовният ви живот ще бъде по-добър от всякога. Всички знаци сочат, че тази седмица ще бъде невероятна за всички Стрелци!

⭐️Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Тази седмица ще бъдете малко диваци и това е нормално! Работили сте усилено и сега е време да се забавлявате.
Може да ви се струва, че трябва да засилите играта си в работата и да се уверите, че всички знаят, че вършите най-добрата работа там.
Тази седмица е чудесна и за грижа за себе си – ако напоследък не сте ѝ давали достатъчно приоритет, сега е моментът да се погрижите за себе си. Поспете си допълнително, вземете си вана, излезте с приятели… каквото и да ви кара да се чувствате добре!

⭐️Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Седмицата беше дълга и имате много грижи.
Ако сте Водолей, това не е изненада – винаги мислите за нещо.
Но тази седмица може да се чувствате малко по-чувствителни към света около вас. Може дори да ви се струва, че в живота ви се случват милиони неща едновременно.
И макар това да е вярно, няма причина да го оставяте да ви завладее. Вместо това използвайте тази енергия, за да направите някои положителни промени в живота си!

⭐️Седмичен хороскоп РИБИ

Риби, време е да подредите живота си.
Звездите са подредени по начин, който ви позволява по-лесно от всякога да поемете контрола върху живота си и да започнете да правите промените, които знаете, че трябва да се случат.
Чувствали сте се в задънена улица и сте били готови за промяна, но не сте знаели как да я осъществите. Тази седмица е вашият шанс!
Звездите ни казват, че това е отлично време да се организирате – да разделите задачите на деня си на малки стъпки и да ги изпълнявате една по една. Ще се чувствате много по-малко стресирани, когато успеете да видите как всяка задача се вписва в общата картина.
Отделете малко време тази седмица, за да помислите как искате да се развиват нещата в живота ви: каква работа би ви направила щастливи? Какви взаимоотношения искате да имате? Как можете да се настроите така, че тези неща да станат реалност?

One thought on “Седмичен хороскоп от Стояна за 29.08.22 – 04.09.22

  1. Аз съм зодия Козирог и определено хороскопът ми отговаря. В последно време се оставих на заден план, за да се грижа за останалите и се загубих в общата картина.
    Благодаря, че ми го напомнихте!

Leave a Reply

Your email address will not be published.